Coen Bekhuis, Saar Arends en Lauren Wolbert winnaars van Kinderspaarweken

Deterink en RegioBank kijken terug op zeer geslaagde Kinderspaarweken.

Van 10 t/m 21 oktober was het feest op de kantoren van Deterink/RegioBank in Tubbergen, Geesteren en Denekamp. De zogenaamde Kinderspaarweken, bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar, stonden op het programma.

In deze periode werden jonge spaarders beloond met een mooi cadeau, want actief sparen wil Deterink/RegioBank stimuleren. Alle kinderen hadden een actiekaart thuis ontvangen, waarmee ze na inlevering op het kantoor in Tubbergen, Geesteren of Denekamp kans maakten op kaartjes voor het hele gezin voor het vernieuwde dierenpark Wildlands in Emmen.

De gelukkige prijswinnaars werden uit het grote aantal ingeleverde kaarten getrokken. Coen Bekhuis uit Tubbergen was de gelukkige van RegioBank Tubbergen, Saar Arends uit Geesteren werd van RegioBank Geesteren als winnaar uit de hoge hoed getrokken en Lauren Wolbert uit Denekamp won de kaartjes voor Wildlands van RegioBank Denekamp.

De prijzen zijn onder het genot van cake en ranja aan de winnaars uitgereikt. Tijdens de uitreiking is nog eens toegelicht wat het belang is van de Kinderspaarweken. Een kind dat leert om te sparen voor een doel, kan later beter met geld omgaan. Deterink/RegioBank ziet het ook als hun taak kinderen bewust met geld om te laten gaan. Mede daarom organiseren zij samen de Kinderspaarweken.

Na het maken van de foto gingen de prijswinnaars met de kaartjes van Wildlands op zak naar huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen