Combiglas steunt de Geesterse Molen

Peter Haverkort dankt Dave Kreuwel
Peter Haverkort dankt Dave Kreuwel
Foto: Grote Geesterse Molen

Net zoals vele andere bedrijven in en rond Geesteren, heeft ook Combiglas een aantal flesjes Molentik gekocht voor in de kerstpakketten van haar werknemers. Daarnaast doneerde dit familiebedrijf een flink bedrag aan de Geesterse Molen.

Dave Kreuwel, mede-eigenaar van Combiglas, vertelt desgevraagd dat er ieder jaar rond kerst een goed doel wordt gekozen om een schenking aan te doen. En dit jaar is gekozen voor Geesterse Molen. Dave vindt het belangrijk dat de Molen in stand gehouden wordt, want het zou jammer zijn als dit historische monument verloren zou gaan. “Daar moeten we ons als Geesterse ondernemers, samen met de lokale bevolking, voor inzetten”, verklaart hij. Combiglas sponsort vele verenigingen worden door hen gesponsord. “Het is mooi als je elkaar kunt voorthelpen”, vindt Dave, “en helemaal mooi als dit van 2 kanten komt.”

Vervanging wieken

Het bestuur van de Geesterse Molen is heel blij met deze donatie, want komend jaar staat de reparatie/vervanging van de molenwieken op het programma. “Eerst wordt gekeken wat lokale bedrijven hierin kunnen betekenen en, indien nodig, wordt er een speciale molenbouwer ingeschakeld. Een grote kostenpost, maar noodzakelijk om de molen aan het draaien te houden”, laat voorzitter Peter Haverkort weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen