Politieberichten – 22 t/m 27 juli

Een overzicht van de meldingen van de politie, team Tubbergen. Het betreft alleen lokale en korte berichten van de afgelopen dagen.Op donderdag 24 juli viel surveillerende agenten op de Oldenzaalseweg te Tubbergen een snelle snorfietser op, waarna deze werd gecontroleerd. De snorfietser, een 17-jarige jongen uit Almelo, had alcohol gedronken.

De ademanalyse op het politiebureau wees 105 ug/l uit, wat teveel is voor een beginnend bestuurder. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Snelheidscontroles
Op donderdag 24 juli werd op de Agelerweg te Reutum een snelheidscontrole gehouden. De snelheid werd hier gemeten met behulp van  een lasergun. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 60 km/u. Deze werd door 12 bestuurders overtreden. De snelste reed 108 km/u.

Op zondag 27 juli werd tussen 13.00 en 16.00 uur op de Almeloseweg te Harbrinkhoek een snelheidscontrole gehouden. De maximumsnelheid van 80 km/u werd door 23 automobilisten overtreden. De snelste reed 109 km/u.

Eveneens werd op deze dag op de Zenderseweg te Albergen op snelheid gecontroleerd. De controle vond plaats tussen 09.00 en 13.00 uur. De maximumsnelheid van 80 km/u werd hier door 32 automobilisten overtreden. Hier reed de snelste 114 km/u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen