Dynamo Dames 1 op weg naar de volgende zware klus

Voor de tweede keer op rij zal het eerste damesteam van Dynamo Tubbergen een uitwedstrijd spelen. Weer een wedstrijd waar het teambusje op stal kan blijven, want er staat een verkapte derby op het programma.De Tubberger dames zullen morgen om 16.30 uur in Rijssen tegen Rivo dames 1 spelen. Beide dus teams die de laatste weken goed bezig zijn en met de wetenschap dat het in Rijssen altijd moeilijk spelen is, zal het een hele kluif worden om de punten mee te nemen naar Tubbergen.

Dynamo Dames 1 is aan een goede serie bezig. Weliswaar speelden ze al een heel stel vijfsetters, 5 van de 7 wedstrijden, maar die leverden wel 13 punten op. Tel daarbij de 0-4 in Sneek en de 1-3 in Geesteren en Dynamo komt op een totaal van 22 punten na 7 wedstrijden. Met een wedstrijd minder staan ze 6 punten achter koploper Sudosa-Desto en 2 achter op Orion. Ze bezetten dus de 3e plek in de stand.

Trainer/coach Ron Viester over de wedstrijd tegen Rivo: “We zijn op de goede weg is en dat willen we  blijven voortzetten. En uiteraard blijft de ploeg elke wedstrijd weer voor de winst gaan. Zo ook tegen Rivo, de partij die voor zaterdag in de wedstrijdagenda staat. Rivo staat bekend om zijn fanatieke publiek en om de strijdlust. Vooral in Rijssen  heeft de thuisploeg altijd veel steun vanaf de tribunes. Gezien de stand, Rivo staat 7e met 2 punten minder uit een wedstrijd meer, denk ik dat het een lastige uitwedstrijd voor Dynamo wordt.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen