Speedsoccer Toernooi zeker voor herhaling vatbaar

Foto:

Tubbergen heeft er weer een sportief evenement bij. Waar veel voetballers al genieten van een welverdiende winterstop, lieten vanavond zo’n 70 deelnemers hun balkunsten zien tijdens het Speedsoccer Toernooi.Sjoerd Grobbink liet namens de gehele organisatie weten erg tevreden te zijn. “We zijn blij met deze goede opkomst. Er is sowieso nog aardig wat publiek op afgekomen, want de hele sportkantine zit goed vol en ook langs de lijn staan constant mensen te kijken naar de verrichtingen op het veld. Wat dat betreft kunnen we alleen maar concluderen dat alles naar wens is geweest. Natuurlijk zijn er altijd dingetjes die beter kunnen, maar die zijn eigenlijk niet noemenswaardig.” Volgend jaar wordt een soortgelijk voetbaltoernooi bij indoor voetbalhal Soccer Inside te Tubbergen georganiseerd, aldus Grobbink.

Het vriendenteam AC Prammes, met daarin een aantal (oud-)spelers van TVC 1, won de eerste editie van het Speedsoccer Toernooi. Naast het vergaren van eeuwige roem door hun overwinning, kregen ze een kampioensschaal en elk een dorstlessend glas bier uitgereikt.
Van de maximaal 12 deelnemende teams hadden zich er vooraf 2 afgemeld wegens blessuregevallen. Grobbink: “Achteraf gezien was dat geen probleem, want dan duurt het allemaal ook niet zo erg lang. De teams die zich als eerste hadden aangemeld, waren bij elkaar in een poule ingedeeld.” Het enige damesteam kwam 7 keer tot scoren in de 4 wedstrijden die ze speelden, zij het mede doordat ze met een extra speler het veld mochten betreden.
Na de sportieve prestaties werden voetbalgerelateerde items, zoals tickets voor gewilde wedstrijden, geveild voor het goede doel: Stichting Matthijs.
soccer-inside-toernooi
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen