Team voetbalsters van De Tukkers zoekt versterking

Foto: De Tukkers

Het E5-voetbalteam van De Tukkers uit Albergen is met het oog op het nieuwe seizoen naarstig op zoek naar nieuwe meiden die samen met hen in een nieuw te vormen D-elftal willen gaan spelen.

Frank Rekers namens de Technische Commissie van de Alberger voetbalclub: “Het is een prachtig team met enthousiaste meiden, waaraan de afgelopen jaren reeds enkele nieuwe speelsters zijn toegevoegd. Qua leeftijd gaat dit team na de zomervakantie naar de D-pupillen, en daarvoor willen we een elftal gaan inschrijven. Om die reden zijn we op zoek naar minimaal vier speelsters die dit team gaan aanvullen.”

Op de vraag waarover eventueel geïnteresseerde meiden moeten beschikken is Rekers resoluut. “Wanneer je als meid het leuk vindt om onderdeel te worden van een zeer gezellig en enthousiast meidenteam, dan bij je bij ons aan het juiste adres.” Met daar als tip aan toevoegend: “Mocht je interesse hebben, dan is het raadzaam om dat snel te laten weten, zodat je in de komende weken geheel vrijblijvend kunt meetrainen om alvast de typische sfeer te proeven.” Contactgegevens zijn te vinden op de website van De Tukkers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen