Orkaankracht in het Boon’nbos

Foto: Weebly.com

Daar waar in het verleden een aantal netjes werden opgezet op STEVO’s Peuverweide en daardoor alle wijken in Geesteren leegliepen om tegen elkaar op volleybalgebied te wedijveren, vraagt het tegenwoordig meer om een ‘volle bak’ te krijgen.

Vandaar dat het toernooi overgaat in een nieuw concept onder de naam Volleywood Geesteren. Die naam is ontstaan doordat Piet Hein Oude Wesselink spontaan het voor Geesternaren bekende Boon’nbos ter beschikking stelde.

In het bos zal een heus volleybalfestijn uit de grond worden gestampt. “Dit kunnen we realiseren doordat sponsoren uit het dorp de handen ineen hebben geslagen om het volleybaltoernooi niet van de radar te laten verdwijnen”, aldus de verheugde voorzitter Rene Hutten van het organiserende VV Tornado. De sponsoren, zoals Slagerij Hemmer, zorgen voor de nodige middelen om het bos sfeervol aan te kleden. Tevens zorgen ze voor een live band, dj, barbecue en genoeg ‘dorstlessers’. Ingrediënten die garant staan voor een wel heel bijzonder feestje.

Vanuit het bos zullen vrienden, bekenden, vage kennissen of familie het sportief tegen elkaar opnemen op de naastgelegen trainingsvelden van Stevo. Iedereen kan een team vormen en zich opgeven via de website: www.volleywood.nl. De open inschrijving voor het gezelligste volleybaltoernooi ooit is inmiddels gestart. Eens kijken hoe lang het kampvuurtje blijft branden…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen