Vasse 1 schiet tekort in eerste bekerwedstrijd

Het eerste elftal van SV Vasse heeft gisteren het onderspit gedelfd tegen SV Voorwaarts.

Vanaf de aftrap nam de thuisploeg het initiatief op het natuurgras en binnen 10 minuten konden zij de 1-0 laten aantekenen. Voor rust werd het ook nog 2-0, nadat een zacht schot toch de keeper van de Vassenaren verraste en deze over de bal heen dook.

Na rust vooral hetzelfde spelbeeld. Voorwaarts nam het initiatief, Vasse 1 werd op eigen helft vast gezet en kon alleen via een paar counters wat gevaarlijk worden. Het slotakkoord was eveneens voor de mannen uit Westerhaar-Vriezenveensewijk. De einduitslag: 4-1.

Vasse 2

De mannen van het tweede elftal van SV Vasse hadden geen kind aan DTC 2 in hun eerste bekerwedstrijd. Met liefst 14-1 werd deze tegenstander afgedroogd en opgevouwen.