TVC 1 delft het onderspit tegen Bemmel

Het eerste elftal van TVC’28 is er vanmiddag niet in geslaagd om Sportclub Bemmel te verslaan.

Waar Bemmel in de eerste helft het betere van het spel had, kon TVC 1 er enkel met een paar speldenprikken uitkomen. Ruud Hesselink was hoofdverantwoordelijk voor de 0-0 ruststand door een aantal fraaie reddingen.

In de tweede helft kwam TVC 1 beter in de wedstrijd. Beide partijen wisten echter geen grote kansen te creëren. Toch was het de thuisploeg dat de leiding nam. Door een van richting veranderd schot kwam Bemmel 10 minuten voor tijd op voorsprong. TVC 1 begon te drukken en ging op zoek naar de gelijkmaker. Niettemin viel toen de 2-0 via een scherpe counter.

Vlak voor tijd wist Maarten Oude Avenhuis nog de 2-1 op het scorebord te zetten na een assist van Okke Schepers. Helaas was er voor TVC 1 niet genoeg tijd om de 2-2 te forceren.

Derby tegen STEVO 1

Volgende week zondag 18 september staat er een mooie affiche op het programma in de 1e klasse E. De mannen van trainer/coach Erik Lippold nemen het dan op tegen ‘noaber’ STEVO 1. De aftrap zal plaatsvinden om 14.00 uur op de welbekende Peuverweide in Geesteren.

Enkele jaren geleden verloren de Tubbergenaren er kansloos met 3-0. Weliswaar degradeerde STEVO 1 uiteindelijk naar de tweede klasse en belandde TVC 1 in de middenmoot, toch heeft laatstgenoemde daar nog wat goed te maken.

TVC 2

Het tweede elftal van TVC’28 heeft wederom met overtuigende cijfers gewonnen: 1-4. In Schalkhaar kende de eerste helft weinig hoogtepunten. Na rust kwam TVC 2 op stoom en scoorde het viermaal in 20 minuten. Tim Waaijer, Joris Dijkkamp en Joren Bosch (2x) haalden de trekker over. De thuisploeg wist nog een eretreffer te maken, maar de tweede driepunter voor de mannen van René de Visscher kwam nooit in gevaar. Volgende week speelt het tweede elftal om 10.30 uur in Zevenaar tegen nieuwkomer DCS 2.

TVC 3

Het derde elftal van TVC’28 was vanaf het begin de betere ploeg tegen Oldenzaal 2 en kwam na een kwartier via Daan Steenbakker op voorsprong. Een goede voorzet van Tom Kempers werd doeltreffend afgerond door Daan. Na rust probeerde Oldenzaal 2 met lange ballen het TVC 3 moeilijk te maken, maar TVC 3 bleef makkelijk overeind. Na de 0-2 van wederom Daan was het duel beslist. Vervolgen liep TVC 3 nog verder uit naar een 0-4 via wederom Daan Steenbakker en Tom Kempers. Al met al een terechte overwinning en volgende week wacht ook de clash tegen STEVO 3, die tot nu ook beide wedstrijden hebben gewonnen. De aftrap vindt plaats om 11.00 uur in Tubbergen.