MVV 1 is eindelijk van de zo gehate nulstand af

Foto: MVV'29

Afgelopen zondagmiddag moest de hoofdbrigade van MVV’29 op een zonovergoten Frielinkspark aantreden tegen ATC’65 uit Hengelo. Beide ploegen waren de competitie slecht begonnen met 0 punten uit 3 wedstrijden.

Om klokslag 14.00 uur floot de goed leidende scheidsrechter voor de eerste keer. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, werd er in een hoog baltempo gespeeld en was er voor elk stukje gras volop strijd. Mede hierdoor kregen beide ploegen een aantal kansen om de score te openen. MVV 1 kwam een paar minuten voor rust goed weg, nadat een bal over keeper Giel Groothuis op de lat belandde. Aan de andere kant misten de zwart-witten ook een aantal goede mogelijkheden. Helaas lukte het niet om voor de rust het scorebord in werking te stellen.

Na de thee bleef het spelbeeld hetzelfde. Wederom werd er in een hoog baltempo gespeeld en hoewel er vele duels werden uitgevochten, lukte het de leidsman om de kaarten op zak te houden. Het was echter wel MVV 1 die in het laatste stadium van de wedstrijd probeerde om de 3 punten in het dubbeldorp te houden. Ondanks een paar mooie kansen lukte het de thuisploeg niet om de aanwezige supporters te laten juichen en na ruim 90 minuten spelen bleef de brilstand op het scorebord staan. Het positieve is dat MVV 1 ondanks het gelijke spel wel het eerste punt in de 2e klasse heeft behaald en dus van de hatelijke nul af is.

Volgende week speelt MVV 1 een uitwedstrijd tegen Achilles’12 uit Hengelo en deze hebben uit de eerste 4 wedstrijden 4 punten behaald. Zaak voor de manschappen van de trainers Richard en Marcel om dezelfde strijdkracht te tonen als gisteren. Aanvang is wederom 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen