Reutum 1 verliest terecht van Eilermark

Foto: VV Reutum

Vanmiddag stond voor het eerste elftal van VV Reutum de thuiswedstrijd tegen Eilermark op het programma. Wegens de vorst van de nacht ervoor werd er op kunstgras gespeeld.

Al snel bleek het voor Reutum een lastige middag te worden. Eilermark begon fel aan de wedstrijd en won veelal de persoonlijke duels. In de beginfase werd Eilermark enkele malen gevaarlijk via schoten van afstand. Reutum 1 probeerde gevaar te stichten via de zijkanten.

Na 20 minuten spelen kwam Eilermark op een 0-1 voorsprong. Balverlies van Reutum zorgde voor enkele gevaarlijke situaties voor het doel van Kevin Tulk en uiteindelijk wist een aanvaller van Eilermark de bal binnen te werken. Kort hierna kwam Reutum 1 bijna op gelijke hoogte maar een poging van Hans Brunninkhuis belandde helaas op de paal. Even later kwam Eilermark met 10 man te staan. Wegens grof taal gebruik werd een verdediger van het veld gestuurd. Ondanks het overtal werd Reutum 1 alleen nog gevaarlijk via een schot van Mark Morskieft.

De tweede helft probeerde Reutum meer druk op de verdediging te zetten van Eilermark maar nog steeds wist Eilermark zich hier redelijk goed onderuit te voetballen. Na bijna een uur spelen was het bij Reutum 1 tijd voor een dubbele wissel. Stijn Slaghekke kon na een knieblessure weer zijn rentree maken en kwam in het veld voor Rick Blokhuis, Casper Kuipers mocht de plaats innemen van Luuk Mensink. Toch was het Eilermark dat de 0-2 wist te maken. Een vrije trap kwam terecht bij de tweede paal en werd knap binnen geschoten door een middenvelder van Eilermark.

Hierna was de wedstrijd gespeeld. Reutum 1 probeerde nog wel om de aansluitingstreffer te maken, maar werd nauwelijks nog gevaarlijk.

Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. In Deurningen wordt er om 14.00 uur afgetrapt tegen DSVD.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen