Verdachte aangehouden in zaak Hopje Verhuur

Een 40-jarige man uit Almelo wordt verdacht van verduistering van gehuurde materialen en het niet betalen van het verhuurbedrag. De man is door de politie aangehouden.Gisteren is een 40-jarige man uit Almelo aangehouden, omdat hij verdacht wordt van het feit dat hij in de afgelopen week materialen van een verhuurbedrijf in Geesteren heeft gehuurd, maar deze niet heeft betaald en niet heeft teruggebracht.

Hopje Verhuur deed hiervan aangifte en op basis van deze aangifte heeft de politie de man kunnen aanhouden. De politie heeft de afgelopen tijd meerdere aangiftes opgenomen van dit soort verduisteringszaken en onderzoekt of de man ook hiervoor als verdachte in aanmerking komt. “We zijn gister zelf weer op pad geweest en hebben vervolgens een tip gekregen. Dat hebben we doorgespeeld naar de politie, waarna het balletje aan het rollen is gekomen”, legt Robert Wesselink van Hopje Verhuur uit. “Kennelijk deden ze vaker zoiets, want ook een andere ondernemer kwam al bij ons zijn verhaal doen. Daar hadden ze voor 30 of 35 personen vlees besteld, met barbecues en al. En dan hetzelfde als hier, niks betalen en niets terugbrengen.”

De man is overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne, waar hij is ingesloten. Wesselink heeft de buikschuifbaan inmiddels weer in z’n bezit, maar de eveneens niet teruggebrachte pagodetent is nog spoorloos.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen