Lach voor een Lach

Foto: Redactie

Lach voor een Lach is opnieuw – na de laatste keer in 2012 – het motto van een zonnige zondagnamiddag vol onvervalste Twentse humor, die georganiseerd wordt door Lions Club Tubbergen.

Net als de laatste 2 edities zal ook de opbrengst van dit programma bestemd worden voor een goed doel. De locatie voor dit evenement (zondag 24 juni, aanvang 15.30 uur) is Kampkuiper in Harbrinkhoek.

Namen als Jan Riesewijk, Mathilde Geerds, Adri Veenstra, Jan van Naffel Hendrik, Jampie, Bennie Oude Oosterik, Gerrit Hütte en Gerard Lohuis zullen ten tonele verschijnen en de aanwezigen een vermakelijke namiddag bezorgen. Het dweilorkest Loat Goan uit Langeveen levert de muzikale bijdrage, de presentatie is in handen van Henri ‘The Whiskyteacher’ Goossen.

Na afloop van het programma is er gelegenheid om deel te nemen aan de afterparty met buffet.

Goede doelen

De opbrengst van deze middag gaat dit keer naar Stichting VisiteClowns en de armoedebestrijding in handen van Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD).

Stichting VisiteClowns is een collectief van professionele clowns die zich hebben gespecialiseerd in het spelen voor mensen in zorginstellingen en met name voor ouderen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking.

SWTD zet zich in voor het beperken en voorkomen van armoede, door het stimuleren van zelfredzaamheid, het treffen van preventieve maatregelen en het creëren van een vangnet.

Lions Club Tubbergen

Het organiseren van dit evenement past goed in de doelstelling van de Lions Club Tubbergen. De uit circa 30 leden bestaande club houdt zich o.m. bezig met het inzamelen van geld t.b.v. goede doelen. De laatste jaren hebben vele goede doelen in de omgeving van Tubbergen geldelijke en materiële ondersteuning mogen ontvangen van de Lions Club.

De kaartverkoop is bij verschillende adressen in de gemeente Tubbergen: Kampkuiper (Harbrinkhoek), Café Bolscher (Vasse), Café Kottink (Geesteren), Boekhandel De Secretaresse (Tubbergen), Morshuis (Albergen), Café Nobbenhuis (Langeveen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen