Nieuw comedyfestival in Albergen

Foto: Partycentrum Morshuis

Comedy Express komt op 6 juli met nieuw comedyfestival.

Ruim een jaar geleden was de laatste editie van de Comedy Express in partycentrum Morshuis te Albergen. Nu is de organisatie, bestaande uit cabaretier Thijs Kemperink en horecabaas Edward Morshuis, terug met een nieuw comedyfestival. Op zaterdag 6 juli kan men op verschillende locaties genieten van een flinke dosis humor.

Zes cabaretiers en comedians op verschillende locaties; dat is op zich niets nieuws. De ‘Albergse opzet’ van het comedyfestival is dat wel: bezoekers maken op een laagdrempelige manier kennis met nieuw talent en gevestigde namen.

Uniek is het feit dat het publiek de volledige line-up te zien krijgt. De organisatie is trots op de vastgelegde namen. Kemperink: “We maken de artiesten nog niet allemaal bekend, maar we kunnen wel verklappen dat mijn grote voorbeeld en vriend André Manuel het podium zal betreden.”

Verschillende locaties

De werkwijze is simpel. De bezoeker krijgt bij binnenkomst een kaartje met daarop een nummer. In de groep met het betreffende nummer bezoekt het publiek de locaties. Deze locaties zijn geen standaard podia, de comedians staan op bijzondere plekken waar nog nooit eerder een optreden is geweest. Morshuis: “Als het weer meezit wordt het helemaal een onvergetelijke avond. We ontvangen onze bezoekers in de sfeervolle doekentent, waar we de avond ook in festivalstijl zullen afsluiten met een heuse afterparty, hapjes, drankjes en een dj. Tussendoor ziet het publiek de verschillende optredens.”

Organisatie en kaartjes

Het enthousiasme is groot bij de organisatie. Ondanks dat de beide organisatoren een drukke agenda hebben, maken ze graag tijd voor de realisatie van het comedyfestival. Kemperink: “Ik heb het mooiste vak ter wereld. Hoe vaker ik dat mag delen met mensen uit omgeving, hoe mooier.”

Wel is Renske Spijker aangetrokken als extra paar ogen en oren in de organisatie. Zij werkt onder andere als productieleider voor het Enschedese Wilminktheater. “Een beetje ervaring in het organiseren is fijn, voor haar is dit peanuts”, aldus Kemperink.

Kaarten kosten 15 euro en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij partycentrum Morshuis. Meer informatie is te vinden op www.morshuis.nl,

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen