Bokk’n Hörnkes breiden Paaspop Albergen verder uit

Foto:

Op eerste paasdag (20 april) wordt er wederom een groot feest georganiseerd bij het paasvuur aan de Kemnaweg te Albergen. Jeugdcarnavalsvereniging De Bokk’n Hörnkes zijn daarom alweer druk bezig met de voorbereidingen op deze 2e editie van Paaspop Albergen.Vorige week werd een ‘kroegentocht’ ondernomen, om posters en flyers ter promotie uit te delen. En niet alleen in de gemeente Tubbergen, ook Dinkelland en Borne werden daarbij aangedaan. Daarnaast is de speciale Paaspop-commissie van de Alberger vereniging via social media als Facebook druk doende om de aandacht te vestigen op het evenement. Daarbij zijn leuke prijzen te winnen, zoals vrijkaarten en muntjes.

Het feest was vorig jaar een groot succes en niet voor niets geheel uitverkocht. Daarom zal het terrein ditmaal een stuk groter zijn, waardoor het mogelijk is om nog meer feestgangers te verwelkomen. DJ Magnus, ook bekend van het Albergse carnavalsfeest, en DJ Pimme zorgen wederom voor de muzikale omlijsting.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Deze kosten in de voorverkoop €5 (alleen bij Café Morshuis in Albergen verkrijgbaar) en aan de kassa €7,50. De feesttent is van 21.00 tot 02.00 uur geopend.

Lampionnenoptocht
Ook dit jaar wordt er weer een lampionnenoptocht georganiseerd. Om 19.45 uur begint de lampionnenverkoop bij Café Morshuis en rond 20.15 uur zal iedereen zich vanaf dat punt naar Albergse ‘boaken’ begeven, waar om 20.30 uur het vuur zal worden aangestoken.

Voor meer informatie over Paaspop Albergen: www.facebook.com/paaspopalbergen of www.bokknhornkes.nl.

paaspop-albergen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen