Albergen, Geesteren en Langeveen presenteren nieuwe Prins Carnaval

Foto:

Alaaf! Het nieuwe carnavalsjaar is in Albergen, Geesteren en Langeveen gisteravond van start gegaan met de presentatie van de nieuwe Prins Carnaval, die symbolisch gezien de scepter zwaait over zijn eigen dorp.Albergen

De Albergse carnavalsvereniging Alberger Bökke presenteerde gisteravond prins René Hoek en sik Johan Demmer. De hofdames Martine en Ellis completeren hen.
alberger-bkke-hoogheden
Geesteren
De grootste Geesterse carnavalsvereniging De Papsleef’n lieten prins Ronnie Hilberink en adjudant Erwin Westerhof uit de ‘pappot’ komen. Samen met hofdames Mirjam en Hellen, vieren ze dit jaar carnaval in Papsleef’ndorp, met hun lijfspreek: Ne goei’n Papsleef holt alman tevree.
Ronnie Hilberink is in het dagelijks leven directeur van een timmerfabriek in Geesteren. Wanneer er vrije tijd is, kan hij enorm genieten van zijn postduiven. Erwin Westerhof is in het dagelijks leven ZZP’er in de dienstverlening. In zijn vrije tijd staat hij graag in de schijnwerpers als toneelspeler.
Langeveen
Gisteravond om 22.11 uur zijn Marcel Pegge en Florus Eijsink uit de zogenoemde Turvenkist gekomen als de nieuwe prins en adjudant. Hun hofdames zijn Monique Pegge en Marieke Eijsink.
Marcel en Florus zijn buren van elkaar en lopen wekelijks heel wat kilometers samen hard. Hun lijfspreuk is: Met twee echte hardlopers zoas wie, vlög het carnaval dit joar veurbie!
Komende tijd staan er nog veel meer carnavalsactiviteiten op het programma in de gemeente Tubbergen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen