Prins Carnaval 2014: Een overzicht per carnavalsvereniging en dorp

Ieder jaar rond de elfde van de elfde wordt bekendgemaakt wie tijdens het komende carnavalsjaar Prins Carnaval is. Onderstaand een handig overzicht voor 2014, per vereniging en dorp.Albergen

Prins Jeroen Bekke en zijn Sik Robin Keemers, plus natuurlijk hun hofdames Linda en Maureen, regeren in 2014 over de Alberger Bökke. Bekke en Keemers zijn in het dagelijks leven directeur en naamgever van bouwbedrijf B&K uit Albergen.
Geesteren
Raymond Hemmer is in Zaal Kottink gepresenteerd als de nieuwe Prins Carnaval van Papsleef’n dorp Geesteren. Zijn adjudant is Marcel Krikhaar. Hemmer is eigenaar van Schildersbedrijf Hemmer uit Geesteren en Krikhaar is datzelfde van BouwMetaal uit Tubbergen.

Fleringen
Raymond Booyink is niet alleen prins van de Kroesmennekes, maar tevens gemeentelijke sleutelprins. Zijn adjudant is Harold Frielink.

Harbrinkhoek/Mariaparochie
De Dubbelkiekers worden dit carnavalsjaar geleid door Prins Erik II en Adjudant Klaas.

Langeveen
Prins Gerard Weultjes en zijn Adjudant Ben Geuke zullen, samen met de hofdames Marian en Yvonne, komend jaar De Turftrappers leiden.

Reutum
Henk en Gerard Eerdman zijn respectievelijk carnavalsprins en adjudant van De Pin’n.

Tubbergen
Wietze Potijk is jeugdprins van De Schaop’nköpkes. Zijn adjudant is Bas Andringa.

De Schaop’nböllkes heeft haar nieuwe prins en adjudant verwelkomd in residentie ’t Oale Raodhoes. Een fotopresentatie, die steeds meer duidelijkheid gaf, kondigde de nieuwe prins van Tubbergen aan; Prins Maikel Oosterhuis. Als zijn adjudant kwam Herman (Geerts) tevoorschijn uit de kei.

Prins Maikel is getrouwd met Mariëlle en is in zijn dagelijks leven accountmanager in de kledingbranche. Zij hebben 2 dochters, Bodil en Birthe. Prins Maikel is al jarenlang een trouw lid van de Raad van Elf. Zijn adjudant Herman heeft met zijn echtgenote Paula 3 kinderen: Lisan, Daan en Job. Herman is werkzaam als ambtenaar buitendienst bij Noaberkracht.

Vasse
Paul Bossink en André Boksebeld zijn de nieuwe hoogheden van de Spekscheeters.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen