Gratis naar Paaspop Geesteren met PLUS Wallerbosch

Foto:

Michel Wallerbosch, eigenaar van PLUS-supermarkt in Geesteren, is als ondernemer altijd op zoek naar unieke acties om zijn betrokkenheid met Geesteren te tonen. Zo sponsort hij tal van activiteiten uit het verenigingsleven en haakt hij dit jaar ook weer aan bij Paaspop Geesteren. “Paaspop is een uniek evenement voor Geesteren en omstreken en trekt jaarlijks vele bezoekers die ook klant zijn in mijn winkel. Voor deze klanten wil ik graag iets doen. En natuurlijk is het ook mooi dat ik met deze actie misschien nieuwe klanten binnenhaal”, stelt Wallerbosch.Dit jaar heeft de organisatie van Paaspop Geesteren en Plus Wallerbosch een wel heel bijzondere actie in petto. Bij aankoop van een speciaal Paaspop-pakket ontvangt de klant een gratis ticket. Wallerbosch: “Geen ingewikkelde spaaracties maar een aantrekkelijk Paaspop-pakket met 5 producten die iedereen met de feestdagen goed kan gebruiken; een kratje bier, stuk kaas, een doos eieren, toiletpapier en vlees. En daarbij een gratis ticket. Voor ieder huishouden interessant.”

De organisatie van Paaspop werkt graag mee aan dit initiatief van Plus Wallerbosch. “Op deze wijze houden we ons evenement laagdrempelig en bieden we trouwe fans de gelegenheid om geschikt aan een kaartje te komen”, aldus een woordvoerder.

100012848744071259076851836804307n

Voorverkoop op stoom
De Plus-actie is uitsluitend geldig in de periode van 7 tot en met 12 april en is in aantal gelimiteerd. Het is zaak om er snel bij te zijn. De organisatie wil namelijk ook kaarten beschikbaar houden bij de overige voorverkoopadressen. Paaspop begint te leven bij de achterban en de voorverkoop komt op stoom. “Vorig jaar was iedereen enthousiast over de nieuwe formule. We willen iedereen de gelegenheid bieden een kaartje te kopen maar het is dit jaar wel raadzaam de tickets tijdig te kopen”, aldus de organisatie.

Warming-up
In kader van de warming up treedt de Pet Boon Aven band aanstaande zaterdag (12 april) op bij café De Tijd in Rijssen (eigendom van Paaspop-dj Bert van Losser). Tijdens het optreden maakt ook Lisan Bekhuis haar opwachting met een try-out sessie. Er vertrekt om 21.00 uur een bus vanaf Café Steggink.

De entree is gratis. Busvervoer kost €10 per persoon. Opgave is mogelijk via de Facebookpagina van Paaspop Geesteren of via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen