Beperkt aantal dvd’s over dia-avond Noordwest Geesteren beschikbaar

Foto: Stichting Heemkunde Geesteren

Afgelopen najaar hield de Stichting Heemkunde Geesteren (SHG) in Zaal Kottink een lezing/dia-avond over de geschiedenis van Noordwest Geesteren en haar (vroegere) bewoners.

De dia-avond werd zeer druk bezocht door (oud-)bewoners en vele andere geïnteresseerden. Sinds deze week is de dia-avond op dvd verkrijgbaar. Door ‘huisfilmer’ Alphons Leus van de SHG is een prachtige dubbel-dvd geproduceerd.

Historische informatie en foto’s

De dvd’s bevatten een grote hoeveelheid historische informatie en foto’s. Talrijke anekdotes en bijzondere voorvallen maken ze tot een compleet naslagwerk. De dubbel dvd is vanaf heden verkrijgbaar bij Horlogerie Truus Silderhuis en bij Tonnie Veldhuis Huishoudelijke Artikelen/Speelgoed. De prijs bedraagt €10. Verder is het natuurlijk ook leuk om er een familielid mee te verrassen als cadeau ter gelegenheid van bijvoorbeeld een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis.

Aantal donateurs SHG nadert de 350

De dvd’s zijn in een beperkte voorraad beschikbaar. De mensen van de heemkunde in Geesteren adviseren belangstellenden dan ook om niet lang te wachten met de aanschaf. Op is op, zo luidt het welbekende . Overigens nadert het aantal donateurs van de Heemkunde inmiddels de 350.

Wie ook donateur willen worden voor het luttele bedrag van €10 per jaar, ontvangt alsnog gratis het jaarboek De Heembode 2014 met daarin tal van nostalgische verhalen en foto’s over het Geesteren van vroeger. Ook heeft men voor dit bedrag met 2 personen gratis toegang tot de jaarlijkse lezing/dia-avond. Dit jaar gaat deze op woensdagavond 11 november a.s. in Zaal Kottink, – zoals bekend – over de Vinckenweg (het gedeelte vanaf De Pollen tot de Huyerensebroekweg), de Delenweg en de Huyerensebroekweg.

Aanmelden als donateur kan door het aanmeldingsformulier te downloaden vanaf de website www.stichtingheemkundegeesteren.nl, via het e-mailadres [email protected] of door even binnen te lopen bij Horlogerie Truus Silderhuis aan de Dorpsstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen