Planning voor nieuwe reeks Noabermarkten rond

Foto: Noabermarkt

De Noabermarkt maakt zich op voor een nieuw jaar. In maart gaan de Noabermarkten weer in Denekamp en Hengelo van start, in april in Tubbergen.

De Noabermarkt begon 2 jaar geleden in Denekamp en breidde zich vorig jaar uit naar Tubbergen. Na 2 succesvolle pilots kan ook Hengelo worden toegevoegd aan de agenda. De deelnemers zijn enthousiast; voor hen is de Noabermarkt een mooie manier om zich te presenteren aan het publiek. De markten hebben namelijk een erg gezellig karakter. Het is een leuk uitje op de zondagmiddag en tegelijkertijd een mooi moment om kennis te maken met producten die zijn geproduceerd en geteeld op het platteland.

De planning voor het komende jaar is rond. In 2015 kan men Noabermarkten bezoeken op de eerste, tweede en laatste zondag van de maand in respectievelijk Tubbergen, Denekamp en Hengelo.

Tubbergen krijgt weer een reeks Noabermarkten in 2015, die vergezeld gaan van koopzondagen. In Tubbergen worden Noabermarkten gehouden op 6 april (tweede Paasdag), 3 mei, 7 juni, 5 juli, 2 augustus, 6 september, 4 oktober en 1 november.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen