Maartje stelt zich voor

Foto: Maartje Tubbergen

Het behandelteam van Maartje in Tubbergen, net als bijvoorbeeld de Eeshof onderdeel van zorggroep Sint Maarten, is sinds kort volledig operationeel. Inwoners van Tubbergen kunnen nu dus ook gebruik maken van de kennis van deze behandelaren.

Het team bestaat uit (vlnr.) ergotherapeut Marlou Olijmulder, diëtiste Rineke Overbeek, logopediste Annemiek Schlepers, fysiotherapeut Sharon Broekhuis en psycholoog Laura Doornebosch. Het behandelteam werkt intensief samen met de casemanager dementie Siegrid Droste en de thuiszorgmedewerkers van Maartje in Tubbergen.

Wie is Maartje?

Maartje biedt thuis- en kraamzorg, behandeling en therapie, hulpmiddelen en service. Ook is Maartje actief op het gebied van arbo-diensten en bieden zij cursussen en trainingen aan voor werkers in de zorg. Alle behandelaars van Maartje zijn goed opgeleid en staan ingeschreven in de kwaliteitsregisters. Dankzij de vele specialisaties is er steeds een behandelaar te vinden die het best aansluit bij een behandelbehoefte en persoonlijke wensen.

Contact

Het behandelteam is te bereiken via de vestiging van Maartje Tubbergen in de Eeshof, te bereiken via tel. 088-0005219.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen