Snijders Electronics gaat van start in Tubbergen

Patrick Snijders voor zijn nieuwe winkel
Patrick Snijders voor zijn nieuwe winkel
Foto: Redactie

Moonlight Licht & Geluid en Snijders Electronics opent op 12 september aanstaande een fysieke winkel in Tubbergen. Patrick Snijders, de trotse eigenaar, ziet zijn zaak eerder als een uitbreiding dan een nieuwe start. De 24-jarige Reutummer werkte namelijk al enige jaren met zijn bedrijf vanuit huis.

De locatie is volgens de jonge ondernemer perfect voor zijn branche. “Hier aan De Eendracht zijn voldoende mogelijkheden voor het laden en lossen van volumineuze goederen. Met dit pand zijn we enige tijd bezig geweest, maar we zijn blij door te hebben doorgepakt”, geeft Patrick te kennen. “Het openen van een eigen winkel is natuurlijk altijd een risico, maar omdat we niet vanaf een nulpunt zijn begonnen en in de loop van de jaren al een klantenkring hebben opgebouwd, gaan we direct goed van start.”

Breed assortiment producten en merken

Snijders Electronics voert met o.a. televisies, wit- en bruingoed, telefoons en computers een breed assortiment. In de nabije toekomst zal er ook een showroom ingericht worden voor licht en geluid. Patrick: “Destijds ben ik met Moonlight begonnen en heb daarvoor al 8 jaar in een elektronicazaak gewerkt. Daar wil ik straks ook in de winkel mee verder. Die 2 verschillende aspecten binnen de onderneming passen goed bij elkaar. De showroom toont straks de mogelijkheden op het gebied van licht en geluid voor het professionele segment, niet voor de hobbyisten.” Zelf zal hij zoveel mogelijk in de winkel aanwezig zijn en daarnaast is er een medewerker aangenomen die hem bij de binnendienst assisteert.

Tevreden klanten als doel

Snijders Electronics heeft service, transparantie en eerlijke prijzen hoog in het vaandel. “Kunnen waarmaken wat je zegt vind ik eigenlijk wel het allerbelangrijkste”, zegt Patrick. “We doen onze best om reparaties zo goed mogelijk uit te voeren met een eigen technische dienst in reparaties van wit- en bruingoed. Het werk vind ik prachtig om te doen, zeer afwisselend.”

Naast een winkel runnen en reparaties uitvoeren, is ook adviseren en informeren een deel van Patrick’s takenpakket. “Met name de prijs van goederen is een belangrijk punt. Mensen denken dat ze bij grote elektronicazaken goedkoper uit zijn, maar vaak komen ze er later achter dat dat toch niet het geval is. De service is er tevens een stuk minder, iets wat juist essentieel is in een dorp.”

Opening met aanbiedingen

Vanaf de opening van de winkel, 12 september aanstaande,  wacht de klanten de gehele eerste week bij een bezoek de nieuwe zaak een hapje en een drankje. Tevens zijn er deze dagen extra aanbiedingen aan de Eendracht 19-21 te Tubbergen.

Snijders Electronics is geopend op maandag van 13.30 uur tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen