‘Neem het goedkoopste abonnement voor 1 jaar’

Een kassabon van Schröder Carwash met daarop de tekst over glasvezel
Een kassabon van Schröder Carwash met daarop de tekst over glasvezel
Foto: Redactie

Cogas is er vast niet blij mee en de aanbieders van tv/internet/telefonie vermoedelijk al helemaal niet, maar sommige dingen zijn nu eenmaal buiten hun invloedssfeer. Om de twijfelaars/weigeraars van glasvezel in het buitengebied (alsnog) over de streep te trekken, heeft Schröder Carwash in Tubbergen nu op alle kassabonnen een bijzondere oproep geplaatst.

In de tekst staat o.m. te lezen dat men ‘desnoods’ 1 jaar lang het goedkoopste abonnement zou moeten afsluiten, zodat dan in elk geval de glasvezelkabel voor de deur ligt.

“Voor alle bewoners van het buitengebied: u heeft nog tot 19 oktober om glasvezel aan te laten leggen in uw woning. Voor twijfelaars, of mensen die denken glasvezel niet nodig te hebben: neem het goedkoopste abonnement voor 1 jaar. Dan ligt in elk geval de dure infrastructuur voor glasvezel in uw woning. Kom op leu, wie goat met al’n ant glas!”, staat er onder het af te rekenen bedrag.

Gaaf

Tom Vleerbos, de wethouder die namens de gemeente Tubbergen tijdens de 3 initiële informatieavonden het woord voerde, zette een foto van de bon op Facebook. Een rekening is zelden leuk, schreef hij erbij. “Maar dit is toch gaaf!”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen