Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen huldigt jubilarissen

Foto: Aannemersbedrijf Kuipers

Aannemersbedrijf Kuipers heeft onlangs tijdens haar feestavond, bij ’t Pleintje te Hengelo, 4 jubilarissen mogen huldigen.

Het is elke keer weer een unieke gebeurtenis om aandacht te kunnen schenken aan dit heuglijke feit. Net als velen heeft ook deze aannemer heeft de last van de recessie ondervonden, maar desondanks is het personeelsbestand intact gebleven. Met vereende krachten en inzet van alle medewerkers volgt Aannemersbedrijf Kuipers nu haar uitgezette lijnen en is de orderportefeuille goed gevuld.

Het feit, dat 50% van het personeel langer dan 12,5 jaar in dienst is en zelfs 25% langer dan 25 jaar, geeft wel de stabiliteit en het vaste vertrouwen van en in het Langeveense bedrijf weer. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werden de jubilarissen dan ook in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet en grote betrokkenheid bij het bedrijf.

Foto (vlnr): Ruben de Vries (12,5 jaar), Hans Engbers (25 jaar), Astrid en Johan Busscher (25 jaar), Arjan Geerdink en Karin Zandstra (12,5 jaar), Annekarien en Wouter Kuipers, Jolitha en Fons Meijer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen