Anne Slaghekke en Danyel Veenhuis winnen ‘actioncam’

Danyel Veenhuis en Anne Slaghekke nemen de 'actioncam' in ontvangst
Danyel Veenhuis en Anne Slaghekke nemen de 'actioncam' in ontvangst
Foto: RegioBank/Deterink

Medio oktober was het feest op de kantoren van Deterink/RegioBank in Tubbergen en Denekamp. De zogeheten Kinderspaarweken, bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar, stond van de 12e t/m 23e op het programma.

In deze periode werden jonge spaarders beloond met een mooi cadeau, want actief sparen wil Deterink/RegioBank stimuleren. Alle kinderen hadden een actiekaart thuis ontvangen, waarmee ze na inlevering op het kantoor in Tubbergen of Denekamp kans maakten op één van de drie prachtige actiecamera’s.

De gelukkige prijswinnaars werden uit het grote aantal ingeleverde kaarten getrokken. Anne Slaghekke uit Reutum en Danyel Veenhuis uit Tubbergen waren de gelukkigen van RegioBank Tubbergen (foto). Bram ter Braak uit Denekamp won de camera van RegioBank Denekamp.

De prijswinnaars waren dinsdagmiddag 17 november uitgenodigd op het kantoor in Tubbergen. Onder het genot van cake en ranja werden de prijzen door Jos Beernink en Wendy Nijkamp uitgereikt. Tijdens de uitreiking lichtte Jos Beernink nog even toe wat het belang is van de Kinderspaarweken. “Een kind dat leert om te sparen voor een doel, kan later beter met geld omgaan. Wij zien het ook als onze taak kinderen bewust met geld om te laten gaan. Mede daarom organiseert RegioBank samen met ons de Kinderspaarweken.”

Na het maken van de foto gingen de prijswinnaars met hun splinternieuwe ‘actioncam’ voldaan naar huis. Deterink en RegioBank kijken terug op zeer geslaagde Kinderspaarweken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen