Hoogheden Pin’n blij verrast met nieuwe hofauto en Kolderbeukke

Foto: Pin'n

In de avond van 8 januari hebben Prins Erik I en zijn Adjudant Gerard van de Pin’n het Kolderbeukke in ontvangst mogen nemen. In het Buut’nverblief (De Molenberg) is onder carnavalesk feestgedruis door voorzitter Frank Droste het carnavalsboekje voor het carnavalsseizoen 2015-2016 overhandigd.

De PR-commissie van carnavalsvereniging De Pin’n is lange tijd druk in de weer geweest om de meest spraakmakende verhalen te schrijven en ludieke foto’s te collecteren. Het boekje bevat vele interviews die ingaan op het thema Ha wat na. De kleurrijke foto’s tezamen met de prachtige verhalen scheppen hoge verwachtingen van de naderende feestelijkheden. Het boekwerk is samengesteld in samenwerking met Timar Holtkamp en is zaterdag tijdens de jaarlijkse worstverkoop door de leden van de vereniging in Reutum huis-aan-huis verspreid.

De Pin’n wil bij deze alle redacteuren en sponsoren hartelijk bedanken voor hun medewerking aan het tot stand komen van dit Kolderbeukke.

Hofauto

Prins Erik I en zijn Adjudant Gerard hebben afgelopen vrijdag een Audi A5 aangewezen gekregen als hun hofauto. Rémon Tijink van Autobedrijf Tijink uit Reutum overhandigde hoogstpersoonlijk de sleutels.

In de carnavalsperiode vervullen de hoogheden een belangrijke rol en zijn onmisbaar tijdens de vele festiviteiten. Het prominente vehikel zal daarom als vervoersmiddel dienen naar alle carnavaleske feestelijkheden in de omgeving. De snelheid van de auto legt de nadruk op dit korte carnavalsseizoen… het vliegt voorbij.Foto overhandiging Hofauto Pin'n

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen