Loohuis nieuwe subsponsor Heracles Almelo

Foto: Loohuis Communicatie & Beveiliging

Telecommunicatie- en beveiligingsbedrijf Loohuis uit Fleringen heeft een 3-jarig contract getekend als nieuwe subsponsor van Heracles Almelo. Loohuis was voorheen al BusinessClub sponsor van de Almelose trots.

Loohuis Beveiliging & Domotica heeft het innovatieve camerasysteem in het nieuwe stadion geleverd en voert hieraan ook het onderhoud uit. Daarnaast zorgt Loohuis Communicatie & IT ervoor dat Heracles Almelo altijd bereikbaar is door het onderhouden van de zeer betrouwbare IP-telefooninstallatie die is meeverhuisd en uitgebreid. Deze week tekenden Rob Toussaint en Belinda Wansink namens Heracles Almelo en Henry Loohuis namens de 2 Fleringse bedrijven, bij de eeuwenoude Kroezeboom in Fleringen, de contracten die hen langjarig aan elkaar verbindt.

Henry Loohuis: “We hebben ons maatwerkcontract uitgebreid. Alles in en rond het vernieuwde stadion wordt in de gaten gehouden door het nieuwe camerasysteem. Dit is voor ons een ideale mogelijkheid om (potentiĆ«le) klanten uit te nodigen onder het genot van een hapje en een drankje om het systeem te laten zien. We hebben al jarenlang een goede relatie met Heracles Almelo.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen