Bokk’n Hörnkes richten eigen stichting op voor Paaspop Albergen

Ondertekening van de oprichtingsakte door de bestuursleden en notaris Fiselier
Ondertekening van de oprichtingsakte door de bestuursleden en notaris Fiselier
Foto: Redactie

Het jaarlijkse Paaspop Albergen, dat altijd op eerste paasdag wordt georganiseerd door jeugdcarnavalsvereniging de Bokk’n Hörnkes uit Albergen, gaat verder als aparte stichting. Dat heeft het bestuur van de Albergse jongerenorganisatie besloten.

De stichtingsakte werd hiervoor vanmiddag ondertekent door notaris Fons Fiselier van VWZ Notarissen en de bestuursleden Bjarne Kleine Schaars, Steffi Dashorst en Bart van der Aa van stichting Paaspop Albergen. De ondertekening vond plaats in het kantoor van VWZ Notarissen te Tubbergen onder toeziend oog van Bart Klaassen, voorzitter van jeugdcarnavalsvereniging de Bokk’n Hörnkes.

Voorverkoop gestart

Het doel van de stichting is om ieder jaar op eerste paasdag een muzikaal evenement te organiseren voor jongeren en inwoners van Albergen en omgeving. Zo zal de band BEAT IT zijn opwachting maken in de feesttent.

Kaarten voor dit evenement met een toegangsleeftijd van minimaal 16 jaar zijn reeds in de voorverkoop bij Café Morshuis in Albergen. In de voorverkoop kosten de kaarten €10 en aan de kassa €12,50. Ook zullen dj Magnus en dj Pimme proberen de sfeer er goed in weten te krijgen, voor het eerst op de nieuwe locatie het evenemententerrein te Albergen. Het paasvuur, dat ook wordt georganiseerd door de Albergse jongeren, blijft wel op de oude locatie aan de Kemnaweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen