Prinsheerlijk vervoer voor hoogheden Schaop’nböll’kes en Schaop’nköpkes

Foto: Paul Snijders

Onlangs hebben prins Marco en adjudant Jeroen met hun hofdames Lisette en Nanne, jeugdprins Jesse en adjudant Jasper met hofdame Marlijn de beschikking gekregen over een luxe hofauto.

Aangezien ze vaak gezamenlijk op pad gaan en als sleutelhoogheden van de gemeente Tubbergen nog menig activiteit zullen gaan bezoeken, was er behoefte aan een uit de kluiten gewassen vierwieler. Deze is gevonden in de vorm van een grote 9-persoons limousine, beschikbaar gesteld door Chiel Bekhuis van Auto Totaal Tubbergen.

Naast het opvallende vervoersmiddel hebben de Tubbergse carnavalisten ook de beschikking gekregen over een eigen chauffeur in de persoon van Danny Haamberg. Die zal ervoor zorgen dat ze veilig en tijdig op plaats van bestemming aan gaan komen.

Beide voorgangers in het plaatselijke carnavalsgebeuren bleken zeer verheugd dit welkome gebaar in ontvangst te mogen nemen. Na een inspectie van de hofauto en het overhandigen van enkele presentjes aan Chiel en Danny, was er dan ook alle reden om hier nog even gezellig het glas op te heffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen