Aannemersbedrijf Kuipers huldigt 3 jubilarissen met in totaal 126 jaar dienstverband

Foto: Aannemersbedrijf Kuipers

Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen heeft zaterdag 20 mei jongstleden tijdens haar jaarlijkse feestavond, ditmaal bij Preston Palace te Almelo, 3 jubilarissen mogen huldigen. Hun gezamenlijke dienstverband telt maar liefst 126 jaar.

“Het is heden ten dage een unieke gebeurtenis om deze mijlpalen te kunnen vieren. De 3 zeer gewaardeerde collega’s hebben mede bijgedragen aan het succes van het Aannemersbedrijf. Zij zijn de pijlers van het bedrijf met een schat aan ervaring, waar ook het huidige personeelsbestand dankbaar gebruik van kan maken. Het geeft wel de stabiliteit en het vaste vertrouwen van en in Aannemersbedrijf Kuipers weer”, sprak directeur Fons Meijer uit. “Mede dankzij hen is Aannemersbedrijf Kuipers door consumenten verkozen tot een na best presterende bouwer van Nederland.”

Bennie Olimulder

Bennie Olimulder kwam als 14-jarige jongen van de LTS. De eerste 3 jaar heeft hij als leerling-timmerman gewerkt bij Aannemersbedrijf Ter Wee in Geesteren. Op 17-jarige leeftijd in 1971, kwam Bennie in dienst bij Kuipers als timmerman. Via vervolgopleidingen heeft Bennie de diploma’s behaald voor uitvoerder en aannemer. Tijdens de periode als timmerman was Bennie (met zijn collega) een gouden duo en door mond-op-mond-reclame, veel gevraagd bij klanten. Sinds 1999 is Bennie uitvoerder bij Kuipers. Medio 2017 gaat Bennie met pensioen na 49 jaar in de bouw, waarvan 46 jaar bij Kuipers. Hij behoort tot iemand van het eerste uur, wiens inzet enorm wordt gewaardeerd. Uiteraard ging dit gepaard met de nodige felicitaties en presentjes.

Guus Busscher

Guus Busscher kwam eveneens als 17-jarige in 1976 in dienst bij Kuipers als timmerman. Inmiddels heeft hij ruim 40 dienstjaren vervuld. Guus heeft ook via vervolgopleidingen de benodigde diploma’s gehaald en door zijn vakkundigheid zich opgewerkt naar chef werkplaats. Ook Guus werd uitgebreid geprezen, voorzien van de nodige felicitaties en de hoop uitgesproken het dienstverband nog jaren voort te kunnen zetten.

Jan Kock

Jan Kock kwam 6 dagen na zijn 17e verjaardag in 1977 in dienst bij Kuipers. Ook Jan begon als timmerman en via vele vervolgopleidingen, van uitvoerder tot aannemer, als allround vakman een zeer gewaardeerde collega. Ook heeft hij als leermeester vele jongens bij Kuipers opgeleid tot vakmannen. Bovenal is Jan de aangewezen persoon voor verbouwingen in horecazaken. Geen klus is hem te moeilijk en hij weet overal een passend antwoord op. Zijn inzet wordt enorm gewaardeerd enhopelijk ook nog jaren voortgezet. De nodige felicitaties waren uiteraard ook aan hem gericht.

Foto: Wouter Kuipers en Annekarien Kuipers, Bennie en Ria Olimulder, Jan en Carla Kock, Antoinette en Guus Busscher, Jolitha en Fons Meijer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen