Publiek geniet onder de oude eiken van Enjoy The Music

Ook de vierde editie van het Enjoy The Music festival was een succes. De middag begon met een stralende herfstzon en eindigde met een warme sfeer.

Het publiek genoot onder de oude eiken van Erve Kampboer van allereerst zangkoor Carpe Diem uit Geesteren. Een aantal hedendaagse liederen waren aangepast naar de verschillende stemgroepen binnen het koor. Hierdoor bood Carpe Diem een gevarieerd muziekpakket dat zowel jong als oud aansprak.

Daarna maakte Cantare onder de enthousiaste leiding van dirigente José Wesselink haar opwachting. Ze brachten een gevarieerd repertoire voor mensen van alle leeftijden. Alhoewel het zonnetje iets minder hard ging schijnen, steeg de stemming onder de aanwezigen.

Popkoor Ambiente trad daarna aan. Bekende popliederen werden ten gehore gebracht, maar ook enkele Gouwe Ouwe zorgden voor herkenning in het publiek. Samen met de eigen band zorgde Peter Löbker ervoor dat de klanken en stemmen perfect met elkaar in balans waren.

Het grote viswijvenkoor De Schellevissen zong daarna meerstemming en in verschillende talen. Dirigente Andrea Klooster leidde het koor en de band vakkundig. Een aantal zeer gevarieerde liederen over de zee en de binnenvaart werden tot groot enthousiasme van het publiek ten gehore gebracht.

Het Kinderoptreden van de kinderen van BSO De Bengels zorgde voor een vertederende lach op de gezichten van de aanwezigen. De BSO zorgde in de nabijgelegen Aloysiusschool voor een kinderprogramma. Er kon worden geschminkt, gevoetbald, nageltjes konden worden gelakt en haar kon worden gevlochten. Hier was ook druk geoefend op het optreden wat een luid applaus van het publiek opleverde.

Alhoewel het toen iets begon te regenen, werd de sfeer alleen maar gezelliger. Er was voor voldoende overdekte plekken gezorgd, dus de regen deerde niemand.

Pop4You begon daarna onder leiding van dirigente Marjon Weerink. Zoals zij al hadden aangekondigd was het inderdaad verrassend anders. Het publiek genoot van de poparrangementen van het koor en combo. Het begon steeds harder te regenen, maar het publiek genoot en bijna niemand ging er vandoor. Zeker niet toen Vocal Group For You het optreden startte.

Al met al was het een geslaagde middag. De opkomst was iets minder dan voorgaande jaren, maar de vele
muzikale talenten die hun opwachting maakten, leverden een puik stukje werk af. Er was niet alleen publiek uit Geesteren, maar ook uit omliggende dorpen bij Erve Kampboer om om van dit muzikale en gezellige evenement te genieten. De authentieke sfeer rondom het rustieke dorpshuis Erve Kampboer is de perfecte omlijsting voor dit muziekfestival. Op naar het eerste lustrum, volgend jaar september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen