Ling voelt zich goed thuis in Tubbergen

De 38-jarige Ling Ling Hu nam onlangs het alombekende restaurant Kota Radja in Tubbergen over van de vorige eigenaren.

Na 7 jaren in haar geboorteland China nabij Shanghai te hebben gewoond, keerde Ling terug naar Nederland. Via een kennis hoorde ze dat de vorige eigenaren Kota Radja wilden verkopen. “Ik heb bij meerdere restaurants gekeken die te koop stonden, maar mijn oog viel meteen op deze in Tubbergen. Het is een rustige plaats en dat bevalt me erg goed.”

Na de overname nam Ling haar intrek in het appartement boven het Chinees-Indisch specialiteitenrestaurant aan de Timmerstraat. Ze heeft al ruime ervaring als ondernemer in de horeca. “Voordat ik Kota Radja overnam, bezat ik een buffetrestaurant in Voorthuizen en een afhaalrestaurant in Ermelo.” Zo’n 8 jaar geleden deed ze alles van de hand.

‘All you can eat’

Naast het uitbreiden van de reeds bestaande bedrijfsactiviteiten promoot Kota Radja nu een nieuw concept. Hierbij kunnen eters 2,5 uur lang genieten van 80 verschillende tapas: diverse soepen, voor- en bijgerechten, warme hoofdgerechten en allerlei nagerechten. Het zijn allemaal kleine gerechtjes uit de Kantoneze of Indonesische keuken.

De vaste prijs voor een avondje onbeperkt eten is €18,80 per volwassene. Daarnaast kunnen kinderen tot 12 jaar en senioren vanaf 65 jaar tegen een gereduceerd tarief (€16,80) gebruikmaken van dit concept.

Dineren en afhalen

Naast het nieuwe eetconcept kunnen gasten ook à la carte dineren in het restaurant, waar voor zo’n 60 personen plek is. Afhaalmenu’s bestellen blijft uiteraard mogelijk en verder biedt Kota Radja de mogelijkheid de volledige catering (vanaf €9,90 per persoon) te verzorgen voor feesten en partijen.

In de bediening werken, naast Ling zelf, jonge mensen uit het dorp en omstreken. Achter de schermen zijn nog 3 koks actief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen