Website voor gezinsuitjes Go-Kids viert 5-jarig bestaan met jubileumacties

Foto: Go-Kids

Deze maand is het 5 jaar geleden dat de gezinswebsite Go-Kids is gestart, een website speciaal gericht op het regionale aanbod voor kinderen en gezinnen. Wat 5 jaar geleden in Zwolle begon, is inmiddels al actief in 18 regio’s in Nederland, waaronder sinds 2014 ook in Twente.

“Wij willen gezinnen helpen in hun zoektocht naar regionale activiteiten. Er is zoveel leuks te doen in Twente, zowel gericht op sport, natuur en avontuur als op creatief, cultuur en culinair gebied. Zo kunnen kinderen, door lekker veel te doen, op speelse wijze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. En voor bedrijven en organisaties is het interessant om via onze kanalen zich te verbinden tot een specifieke doelgroep,  gezinnen in de regio Twente”, legt Noortje van der Kolk, oprichtster van Go-Kids Twente uit.

Ambities

Het is de bedoeling dat Go-Kids eind volgend jaar in heel Nederland beschikbaar is. “Wij zijn trots op wat we bereikt hebben”, licht Noortje toe. “De online markt is een grote uitdaging, maar door geloof in ons idee, en een groot doorzettingsvermogen staan wij waar we nu zijn: een bijna landelijke organisatie met 18 regio’s. Zo zijn er in het afgelopen jaar al meer dan een miljoen uitjes en activiteiten op Go-Kids bekeken en volgen meer dan 40.000 mensen Go-Kids via de social mediakanalen. Mensen hebben behoefte aan overzicht en ideeën. Wij vinden het superleuk om bedrijven en consumenten te verbinden, en onze inzet werpt z’n vruchten af. In de toekomst wil Go-Kids verder uitbreiden naar alle groepen van de samenleving. Go-Kids wil er voor alle kinderen zijn, dus ook voor kinderen die het financieel, lichamelijk of qua integratie wat moeilijker hebben. Wij zijn momenteel in gesprek met organisaties om hier programma’s voor op te zetten zodat alle kinderen, ook degenen met een drempel naar de maatschappij, zich kunnen vinden op Go-Kids.”

Jubileumacties

Om het 5-jarig bestaan te vieren, is november de Go-Kids feestmaand. Er zijn in alle Go-Kids regio’s jubileumacties die zowel landelijk als regionaal worden gevoerd. In Twente zijn er gave prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door kindvriendelijke locaties in Twente. Dit varieert van overnachtingen, vrijkaartjes, dinerbonnen en het winnen van een fiets. Via social media worden de jubileumacties uitgezet, waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Bijvoorbeeld bij Speeltuin Morskieft in Reutum, dat vorig jaar tot het leukste natuuruitje van Twente werd verkozen, of Familierestaurant Troubadour in Tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen