Grote opkomst bij informatieavond over bouwplan de Esch

De inschrijflijst voor bouwplan de Esch is inmiddels opgelopen tot 105 geïnteresseerden. Een groot aantal hiervan liet zich afgelopen maandagavond informeren over het plan.

Maandag 5 februari was er een informatieavond over bouwplan de Esch bij ’t Oale Roadhoes te Tubbergen. Degenen die zich hebben ingeschreven voor bouwplan de Esch waren voor deze avond uitgenodigd. Velen waren dan ook aanwezig. De grote opkomst zorgde er mede voor dat de informatieavond een succes was. Er waren diverse betrokken partijen aanwezig.

Informatie

De huidige status van het plan de Esch werd tijdens de informatieavond verduidelijkt.

Dinant Oude Lenferink informeerde, namens Building Design Architectuur, de aanwezigen over het reeds doorlopen proces, het stedenbouwkundig plan en de vele mogelijkheden wat betreft de architectuur op de Esch.

Ilse Scharenborg van Ad Fontem was aanwezig om een toelichting te geven op de bestemmingsplanprocedure. Luc Weusthuis van Weusthuis Makelaardij gaf informatie inzake het te doorlopen stappenplan en de toewijzingsprocedure van de kavels. Informatie over de mogelijkheden voor het verstrekken van een hypotheek werd door de Rabobank en Deterink verzorgd.

Na afloop van de presentatie is de mogelijkheid geboden om bij de kavelbeurs nadere informatie op te vragen. Bovenstaande partijen en bouwbedrijf Steggink waren hierbij aanwezig om de geïnteresseerden te woord te staan.

Website

Binnen een aantal weken wordt een projectwebsite van bouwplan de Esch gelanceerd. Hierop wordt maandelijks alle informatie geüpdatet, informatie over de procedure weergegeven en alle informatie/documentatie over het plan beschikbaar gesteld. Tevens wordt hierop de beschikbaarheid van de kavels bijgehouden.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven via Weusthuis Makelaardij. De makelaar neemt, op basis van de nummering van de inschrijflijst, contact op met degenen die zich ingeschreven hebben.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen