SWTD betrekt nieuw onderkomen in Reutum

Nieuw onderkomen SWTD
Nieuw onderkomen SWTD
Foto: Twitter / Deterink Schilders

Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD) heeft vanaf heden de pastorie aan de Kerkstraat 94a in Reutum als nieuwe hoofdlocatie betrokken.

Vrijwilligers van de parochie hebben samen met een aantal Reutummer bedrijven het karakteristieke pand opgeknapt.

SWTD

SWTD is het adres voor o.m. Tafeltje-Dekje en de personenalarmering voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen en geeft daarnaast advies en ondersteuning op de gebieden van jeugd, ouderen, vrijwilligers, mantelzorgers en armoede.

Spreekuren

SWTD is partner in Wij in de Buurt, het loket voor alle vragen op het gebied van welzijn voor elke burger van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. In deze hoedanigheid blijft de SWTD tevens dagelijks aanwezig in de plaatsen Tubbergen en Denekamp, naast de hoofdvestiging in Losser.

Voor de kern Tubbergen blijft dus de locatie Pastoor Bloemenstraat 5 geopend en voor Denekamp is dat het Kultuurhus aan de Oranjestraat 21. Wij in de Buurt heeft op beide locaties dagelijks spreekuur: telefonisch (085-0514052) en fysiek van 09.00 tot 10.00 uur.

Opening

Op 24 mei aanstaande wordt de locatie in Reutum officieel geopend en houdt de organisatie een open dag op de nieuwe locatie, waarbij alle inwoners van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen welkom zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen