Nauwelijks plankenkoorts bij live seizoensafsluiting keyboardlessen

Afgelopen maandagavond werd weer de traditionele voorspeelavond gehouden voor de leerlingen van de muziekschool Het Keyboardhuijs in Geesteren.

Het werd een avond waarbij de leerlingen volop de gelegenheid hadden om hun muzikale kunnen te laten horen aan een groot, door hen zelf meegebracht, publiek.

Al voor de negende achtereenvolgende keer werd het lesseizoen van muziekschool Het Keyboardhuijs, alwaar Miranda Berning de scepter zwaaid, afgesloten met een voorspeelavond en konden de vele toehoorders onder genot van koffie of frisdrank luisteren naar wat de cursisten in de afgelopen periode geleerd hadden.

Dit jaar werd weer gekozen voor een openluchtoptreden en ondanks de wat mindere weersvoorspellingen is het toch nog droog gebleven. Tuin en terras gaven het publiek voldoende ruimte.

Het repertoire varieerde van eenvoudige volksliederen en popmuziek tot gevoelig gespeelde klassieke nummers. Zo werd muziek van bekende namen als Frank Sinatra, Brian Adams en Michael Jackson vingervlug weggespeeld.

Nauwelijks plankenkoorts

Vooral voor de nieuwe cursisten was dit een spannende happening. Zij deden zo hun eerste echte liveoptreden, maar van de bekende plankenkoorts was nauwelijks sprake. Na elke voordracht was er natuurlijk een ovatie uit het publiek en dat is altijd een unieke ervaring.

Volgend jaar in juni staat er uiteraard weer een voorspeelavond in de planning en, als het weer het toelaat, opnieuw in de open lucht. Na de zomervakantie starten voor jong en oud de lessen weer aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Wie ook interesse heeft in keyboard spelen, is altijd welkom om eens te komen kijken of voor een proefles. Neem daarvoor even contact op met Miranda via [email protected] of bel haar op tel. 06-20340344.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen