Festival on Wheels haalt bedrag op voor Huntington en maakt datum 2019 bekend

Remi Groothuis en Manon Maag-Nibourg
Foto: AVIA Festival on Wheels

De datum 6 mei klinkt al weer als een hele poos geleden, maar toch herinnert de organisatie van AVIA Festival on Wheels zich deze dag als de dag van gisteren.

Het festivalterrein stond vol met hele mooie bolides, een vette stuntshow, geweldig mooi weer, vele vrolijke bezoekers en een veiling met een hele mooie opbrengst. Dit laatste mag dan ook wel de kers op de al o zo mooie taart worden genoemd. Maar liefst €1780 werd opgehaald voor Campageteam Huntington.

De ziekte van Huntington is een erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast. Het is erfelijk en sloopt een mens letterlijk. Onderzoekers zijn dicht bij een antwoord op deze verschrikkelijke ziekte en daarom vond de organisatie dit een mooi doel om zich voor in te zetten.

Afgelopen vrijdag mocht Manon Maag-Nibourg van Campagneteam Huntigton het geldbedrag in ontvangst nemen van Remi Groothuis. Tijdens de vrijwilligersavond van het evenement sprak hij al uit, namens het bestuur, trots te zijn met de opbrengst. Tevens nam hij van het moment gebruik om alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet en werden de eerste plannen voor de komende editie bekend gemaakt.

Wat die plannen zijn, houdt de organisatie nog even geheim. De datum echter niet. Op zondag 19 mei 2019 zal de volgende editie van AVIA Festival on Wheels plaatsvinden.

Reacties

article
60853
De datum 6 mei klinkt al weer als een hele poos geleden, maar toch herinnert
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180710/festival-on-wheels-haalt-bedrag-op-huntington-en-maakt-datum-2019-bekend/
2018-07-10T14:28:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/07/10142446/huntington-bedrag.jpg
Nieuws