Woont de mooiste tiener van Overijssel in Albergen?

Pien Wissink (15) is uit 450 andere meisjes geselecteerd voor de beautywedstrijd Miss Teen of Overijssel.

De tiener uit Albergen wordt nu samen met 20 anderen klaargestoomd voor de finale van 30 mei. Zo krijgt ze onder meer training voor het lopen op een catwalk, fotoshoots, sportdagen en social media. Niet dat ze opeens allemaal modellenwerk gaat doen. “Maar ik sta er wel voor open”, zegt ze met een grote glimlach.

Pien gaat naar school bij Canisius in Almelo, zit in de derde klas van het VWO en hoopt later te gaan studeren. In haar vrije tijd houdt ze ervan te handballen bij De Tukkers, uit te gaan te doen en zo vaak als mogelijk op vakantie.

Het is de eerste keer dat ze meedoet aan deze missverkiezing, op aanraden van haar vriendinnen. “Het leek mij ook heel erg leuk, dus ik had me vorig jaar al eens aangemeld. Toen werd ik uitgenodigd voor de casting, maar was ik op skivakantie op de castingdag… Dus probeerde ik het dit jaar weer.” Ze mocht weer op de castings komen en behoort nu – tot haar eigen verbazing – bij de finalisten. “Nu gaan we een heel leuk traject te tegemoet met alle andere meiden.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen