Politieberichten – 24 t/m 30 maart

Een overzicht van de meldingen van de politie, team Tubbergen. Het betreft alleen lokale en korte berichten van de afgelopen dagen.

Op maandag 24 maart werd in Fleringen tussen 08.30 en 12.00 uur op de Jan van Arkelweg te Fleringen op snelheid gecontroleerd. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 80 km/u. Deze werd door 40 automobilisten overtreden. De snelste reed 106 km/u.
Een 76-jarige man uit Deurningen is vrijdagochtend 28 maart overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Hoofdstraat met de Deurningerstraat. Omstreeks 8.45 uur fietste de man vanuit de Hoofdstraat de Deurningerstraat op. Daarbij zag hij waarschijnlijk de vrachtwagen over het hoofd. De chauffeur, een 43-man uit de gemeente Tubbergen kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeval. De kruising was enige tijd afgesloten.
Op vrijdag 28 maart vond omstreeks 14.30 uur een frontale aanrijding plaats tussen 2 scooters. De aanrijding vond plaats op het fietspad, gelegen naast de Almeloseweg. Een 18-jarige bestuurster uit Tubbergen reed in de richting van Almelo. Uit tegenovergestelde richting naderde een 28-jarige bestuurder uit Almelo. Beiden hebben waarschijnlijk niet goed opgelet en botsten in een flauwe bocht frontaal. Beide bestuurders moesten zich onder doktersbehandeling stellen.
Op zondag 30 maart werd om 08.00 uur ontdekt dat er in de kerk aan de Ootmarsumseweg was ingebroken. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen woensdag 26 maart 22.30 uur en zondag 30 maart 08.00 uur. De daders kwamen binnen door een deur te forceren. De complete geluidsinstallatie van het parochiekoor ’t Koortje werd weggenomen. Het koor is door deze diefstal zwaar gedupeerd.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen