Traumaheli ingezet na ernstig ongeval in Tubbergen

Foto: Mark Mensink

Vannacht zijn 2 inzittenden van een auto ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Tubbergen. Het voertuig raakte van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.Het ongeval gebeurde rond 02.00 uur. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur in een flauwe bocht aan de Oldenzaalseweg, net voor de rotonde. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken.

De hulpdiensten kregen assistentie van een traumahelikopter uit Groningen. De inzittenden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. Over hun identiteit en de aard van hun verwondingen is nog niks bekend.
Update 08.58 uur
Volgens nog onbevestigde berichten komen de 2 inzittenden van de verongelukte auto uit Coevorden en zijn zij beide zwaargewond.
Update 13.26 uur
De politie bevestigd dat bij de eenzijdige aanrijding op de Oldenzaalseweg 2 mannen zwaargewond zijn geraakt. Het gaat om een 27-jarige uit Coevorden en 34-jarige uit De Krim.
Het ongeluk gebeurde omstreeks 02.00 uur. De mannen reden in een auto uit de richting Fleringen richting Tubbergen. Door nog onbekende oorzaak botste de auto vlak voor de rotonde met de Kloosteresweg tegen een boom. Door de klap brak de auto in stukken. De 27-jarige bijrijder werd uit de auto geslingerd. De 34-jarige bestuurder zat bekneld. Hij werd door de brandweer bevrijd. Beiden raakten zwaargewond en werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt het ongeluk.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen