Autobedrijf uit Harbrinkhoek laaiend na 3 uur durende ‘proefrit’

Een nog onbekende man heeft er gisteren een behoorlijk potje van gemaakt, nadat hij een vierwieler ‘leende’ van Autoservice Letteboer uit Harbrinkhoek. Na de proefrit bleek de auto vol te liggen met rommel. Ook liet hij een spoor van wanbetalingen achter.

Het bedrijf deelde het bizarre voorval gisteren op Facebook en riep mensen op dit te delen. Hieraan werd massaal gehoor gegeven. De teller is inmiddels de 600 gepasseerd. Daarnaast toonde men hierbij foto’s, waarop de man te zien is op bewakingsbeelden. “De sigarettenas/patat/mayonaise lag door de hele auto”, schrijft het bedrijf erbij.

Toen ze contact probeerden te leggen met het heerschap, kwam er een bouwbedrijf aan de telefoon. “Wat blijkt, je hebt met onze auto inkopen gedaan bij Bouwbedrijf Vosman. En bent je telefoon vergeten, net als dat je daar vergeten bent te betalen!”, aldus Autoservice Letteboer.

De man had vooraf gezegd dat hij nog moest pinnen voor de auto, maar kwam nooit terug met het geld.

Patat met mayonaise

In de reacties onder het bericht van autobedrijf Letteboer reageert een medewerkster van cafetaria De Violier uit Almelo. “Deze meneer heeft bij ons de bestelling opgehaald en bij u in de auto genuttigd en daarna de rommel in de wagen achtergelaten.” Ook hier heeft de man niet betaald, omdat hij zijn portemonnee zou zijn vergeten. De Violier gaat contact opnemen met de politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen