Gouden tip over verdwenen ‘super-bbq’ is beloning waard

Foto: Facebook / Low and Slow Meister

Wie weet waar deze smoker van het bedrijf Low and Slow Meister uit Geesteren nu is?

Frank Timmerhuis, eigenaar van de Geesterense fabriek, wil alleen maar voor de ‘super-bbq’ betaald krijgen. “Laat hem gewoon vertellen waar ie staat, dan kan de deurwaarder ‘m verkopen. Dan krijg ik een deel van de opbrengst en is hij van z’n schulden af. Maar ja…”

In 2016 verkocht Timmerhuis de zogeheten smoker aan een man die wel een deel aanbetaalde, maar het laatste restant niet. Aangezien de behoorlijk uit de kluiten gewassen bbq een totale nieuwwaarde van €16.000 heeft, beloopt de schadepost ook in de duizenden euro’s.

In december vocht leverancier Timmerhuis voor het gerecht tegen de koper. Hoewel hij gelijk kreeg van de rechter, heeft nog steeds geen betaling plaatsgevonden. “Dat soort mensen weet gewoon precies tot hoever ze kunnen gaan”, zegt Timmerhuis met enige vertwijfeling. “En van een kale kip kun je niet plukken.” Hij houdt daarom de hoop dat in elk geval die door hem verkochte smoker ergens opduikt en tegen een degelijke prijs verkocht zal worden. Voor degene die de gouden tip heeft, wacht €250 aan beloning.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen