Project Fit 2017 binnenkort van start

Foto: Pixabay

Toevallig al wat goede voornemens voor het nieuwe jaar? Een extra duwtje in de rug nodig om de stap te wagen en (weer) te gaan sporten? Veel mensen denken erover na om wat kilo’s af te vallen en zodoende met een mooie lijn de komende zomer in te kunnen, maar vaak komt het er in de praktijk niet van.

Van een klein ‘zwembandje’ of schattige ‘love handles’ tot dodelijke obesitas. Iedereen heeft op een gegeven moment in zijn/haar leven een strijd te leveren tegen overtollige kilo’s, bijvoorbeeld na ziekte of een zwangerschap. De verleiding is in december ook wel extra groot, gezien alle feestdagen…

Vecht jij al een tijdje tegen overgewicht en wil je eindelijk echt kilo’s verliezen? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 6 maanden hard voor te werken? Dan is Project Fit 2017 voor jou de perfecte kans! En wie weet ben jij straks 1 van de maximaal 20 gelukkigen die vanaf januari het afval- en fitheidsprogramma met de hulp van personal coaches mogen volgen. Want wie wil het nieuwe jaar nou niet goed beginnen?

De verplichte voorinschrijving is per direct geopend en op woensdagavond 7 december (20.00 uur) is er bij Bewust Bewegen in Tubbergen een presentatie over de eerstvolgende editie van Project Fit. Heb je ook interesse? Meld je dan aan via [email protected] en geef daarbij enkele gegevens (naam, telefoonnummer) door. Deze informatie wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Er volgt begin januari een intakegesprek en daarna vindt de verdere procedure plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen