En dat is drie…

Handbalvereniging STEVO heeft er weer een kampioen bij. Na de teams Dames 2 en C1 hebben de dames van de recreanten een succesvol seizoen afgesloten met het kampioenschap. Dit in een bloedstollende wedstrijd in sporthal de Ransuil tegen de dames van Handbalvereniging Langeveen.

Bij rust waren de Geesterse dames nog niet zeker van de overwinning, maar dit werd in de 2e helft even rechtgezet. Met de scheidsrechter, die in haar eentje aan het koppelfuiten was, werd na het laatste fluitsignaal de eindstand op het scorebord zichtbaar. De laatste wedstrijd werd overduidelijk gewonnen met 19-6. Ondanks het blessureleed waren de dames meer dan 100% fit en had je als publiek niet het idee dat je naar de recreanten zat te kijken het leek wel Dames 1.
Onder het massaal toegestroomde publiek waren de dames van zowel het 1e als ook het 2e en 3e team. Er heerste een uitstekende sfeer en dit werd nog even na de wedstrijd voortgezet in de kantine, waar ook de felicitaties in ontvangst werden genomen. Naast de kampioensbeker werden de dames bedolven onder de cadeaus. Van sponsor Slagerij Hemmer kreeg het team een barbecue aangeboden, ondanks het feit dat ze verhindert waren om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Van bakkerij De Kraai was er taart en Gerard Feddema van de Kampboer bood de dames een eerste consumptie aan. Van het clubbestuur kregen ze geen medaille maar een sorbet, te nuttigen bij het dorpshuis en een aantal consumpties.
Het kampioenschap kreeg mede doordat alle wedstrijden gewonnen zijn, nog een extra tintje. Het aanwezige bestuur was trots op de prestaties van de dames, ook omdat deze kampioenen dames zijn die het nodige voor de vereniging betekenen en verschillende functies vervullen.
Na alle felicitaties werd in de Ransuil nog gezellig nagepraat en was het nog lang onrustig in Geesteren. Op www.stevohandbal.nl staan nog meer foto’s van de wedstrijd en de huldiging.