Kan Heracles wat FC Twente eerder niet lukte?

Is Heracles Almelo in staat Torku Konyaspor de wil op te leggen? Die vraag wordt morgenavond in Tubbergen beantwoord. Op het sportcomplex van voetbalvereniging TVC’28 binden de discipelen van trainer Jan de Jonge dan de strijd aan met de Turkse middenmoter.Eerder lukte het FC Twente niet om het oefenduel tegen de ploeg uit Turkije winnend af te sluiten. Die confrontatie eindigde in een bloedeloos gelijkspel.

Laatste puntjes
De tijd begint te dringen. Op 9 augustus speelt Heracles Almelo zijn eerste competitiewedstrijd in het eigen stadion tegen AZ. Dan zal oefenmeester Jan de Jonge, die meer stabiliteit in zijn team wil brengen, zijn sterkste formatie in het veld willen sturen.

Dinsdagavond kan de coach in het oefenduel tegen Konyaspor de laatste puntjes op de i zetten. Dat Mike te Wierik afgelopen week zijn contract met 3 jaar heeft verlengd, zal de trainer tevreden stemmen. Rechts achterin is Te Wierik van grote waarde, maar de speler uit Hengevelde kan ook centraal goed uit de voeten. Minder tevreden zal De Jonge zijn over de domme acties van Simon Cziommer en Jaroslav Navratil die beiden op rood werden getrakteerd in het oefenduel tegen Den Bosch. De spelers zijn door de KNVB geschorst en kwamen zaterdagavond in het duel tegen De Graafschap (3-2 winst) niet binnen de lijnen.

Nadere info
De oefenwedstrijd tussen Heracles en Konyaspor begint dinsdag in Tubbergen om 19.00 uur. Bas Nijhuis is de leidsman. Volwassenen betalen €5, kinderen t/m 14 jaar €3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen