Veel animo voor eerste Meidendag THAG

Foto:

Afgelopen zaterdag werd voor het eerst binnen de judovereniging THAG een Meidendag gehouden. Naast de vrouwelijke leden uit Tubbergen, Harbrinkhoek, Albergen en Geesteren, kregen ook de meisjes van Judo Almelo, Rijssen en Ootmarsum een uitnodiging. Bijna 30 meisjes hadden zich opgegeven en zij stonden om 10.00 uur in judopak op de mat voor een leuke training.

De meiden gingen de uitdaging aan in allerlei soorten spelletjes en technieken om daarmee hun behendigheid te tonen. Na de training begon de fotoshoot. Fotograaf Nienke zette eerst de hele groep op de foto, vervolgens iedere judoka in judopak en tot slot ook nog in de eigen kleren.
High tea
Na het fotograferen had iedereen trek. De activiteitencommissie had zich enorm uitgesloofd en allemaal hapjes voor een echte high tea gemaakt. Alle hapjes verdwenen als sneeuw voor de zon en vele kannen thee werden aangesleept. Door de stralende zon, kon er heerlijk buiten gegeten worden.
p9060274
Kanotocht
Met een volle buik waren de dames klaar voor het autoritje dat hen bracht naar Buitensport Twente, waar ze begonnen aan een kanotocht. Bij de stuw ging het enigszins mis en kukelden veel dames in het water. Het kon de pret niet drukken en ondanks dat enkele dames het wel eng vonden, genoten zij toch. Nadat iedereen weer heelhuids aan de kant was, brachten de auto’s hen weer naar de dojo, waar de stapels pannenkoeken werden opgegeten. Al met al een geweldige dag die zeer zeker voor herhaling vatbaar is.
Trainingen
De trainingen op alle locaties worden weer drukbezocht. Op maandagavond in Albergen vanaf 16.30 uur, op donderdag vanaf 17.00 uur in Tubbergen en op vrijdagavond zowel in Geesteren (aanvang 17.00 uur) als in Harbrinkhoek (vanaf 16.30 uur).
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Annette Lansink, tel. 0541-670140.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen