Vasse 1 op bezoek bij Oldenzaal

Vanwege een oneven aantal teams in de 4e klasse A beleefde de formatie van trainer/coach Bert Stokkingreef al zijn tweede speelvrije weekend. In de 5e speelronde speelt het eerste elftal van SV Vasse daarom pas haar 3e competitiewedstrijd en gaat dan op bezoek bij een degradant uit de 3e klasse, namelijk Oldenzaal.

De bewoners van Sportpark De Thij maken een wisselvallige seizoenstart door onder de nieuwe trainer, oud-prof Clemens Zwijnenberg, maar lijken het afscheid van enkele ervaren spelers goed op te kunnen vangen.
Voor de Vassenaren is het zaak om lering te trekken uit de zaken die verkeerd gingen in de afgelopen 2 wedstrijden. Er kan echter moed worden geput uit het spel dat beide keren voor de thee aan de dag werd gelegd. De wedstrijd aan de Bornsedijk begint zondag om 14.00 uur.
 
Voor de recreatieve seniorenelftallen is er komende zondag géén wedstrijdprogramma vastgesteld, o.a. vanwege de viering van Das Oktoberfest – net over de grens. Dit heeft wel tot gevolg dat er in het weekend van 19 oktober aanstaande moet worden aangetreden om de uitgestelde wedstrijden in te halen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen