Inge Feddema neemt afscheid van bestuur handbalvereniging STEVO

Foto:

Naast een terugblik op het afgelopen jaar en de gebruikelijke plichtplegingen, stond de jaarvergadering van handbalvereniging STEVO ditmaal ook stil bij Vorig jaar tijdens de jaarvergadering heeft Tonnie Klein Haarhuis afscheid genomen als secretaresse binnen het bestuur van HV STEVO. Hierdoor moest er gezocht worden naar een vervangster. Dit is gelukt. Hilke Grotentraast gaat deze taak op zich nemen en de leden hebben hiermee ingestemd.

Johan en Leonie Vennegoor zijn herkozen om nogmaals een periode van 3 jaar zitting nemen in het bestuur van de Geesterse handbalvereniging.
Er was ditmaal ook nog een aftredend bestuurslid, namelijk Inge Feddema. Zij werd door voorzitter Rinie Bekhuis naar voren geroepen om haar te bedanken voor de getoonde inzet en alle hulp welke de vereniging van haar hebben ontvangen gedurende haar bestuurslidmaatschap. Tevens kreeg zij een cadeaubon als bedankje.
Annemarie Nieuwmeijer was ook uitgenodigd, maar was helaas verhinderd. Zij heeft zich ingezet voor het opzetten van de schoolhandbal en zal t.z.t. ook een presentje ontvangen.
jaarvergadering-hb-stevo-2014-foto-cb-002a
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen