Duel tussen Grol en TVC 1 levert geen winnaar op

De wedstrijd tussen Grol en het eerste elftal van TVC’28 werd in 2 etappes afgewerkt. Als gevolg van een blessure van de scheidsrechter werd het eerste treffen na 75 minuten gestaakt. TVC 1 had op dat moment op sportpark Den Elshof in Groenlo dik voor moeten staan. Vooral in de 1e helft schiep het team van trainer/coach Douwe Jansen zich meerdere opgelegde kansen. Desondanks gaf het scorebord na het laatste fluitsignaal nog altijd de brilstand aan.Afgelopen vrijdagavond stonden de ploegen opnieuw tegenover elkaar voor het resterende kwartier. In tegenstelling tot het eerste treffen kreeg  Grol 1 nu de beste kansen, maar uiteindelijk eindigde het etappeduel zoals het begon (0–0). Voor TVC 1 een redelijk gunstige uitslag. Op de ranglijst blijven de Tubbergenaren twee punten voor op Grol 1.
 
Silvolde
Komend weekend is Silvolde te gast in Tubbergen. Een taaie ploeg die opvalt door zijn sterke defensie. Tot dusver zijn slechts 8 tegentreffers geïncasseerd. Silvolde bivakkeert met 17 punten in de subtop van de ranglijst. TVC 1 moet dus op zijn tellen passen. Zondag om 14.00 uur klinkt het beginsignaal en vanaf 15.00 uur is er live muziek in de kantine van TVC’28 met medewerking van John Otten.

TVC 2
Ook het tweede elftal van TVC’28 speelt zondag een thuiswedstrijd. Longa 2 komt op bezoek. De ploeg uit Lichtenvoorde heeft 9 punten verzameld. TVC 2 staat, na de gewonnen derby op STEVO 2, met 17 punten in de subtop. Kunnen de mannen van trainer/coach Paul Oberjé de stijgende lijn vasthouden? Wie het wil zien, is om 11.00 uur van harte welkom op De Grote Moat in Tubbergen.

TVC 3
Het derde elftal van TVC’28 moet zondag vroeg uit de veren. Om 09.00 uur wordt het team van trainer/coach Ad Steenbakker aan het vertrek verwacht in Borne. Daar heeft NEO 3 de mouwen opgestroopt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen