Alle leden van Krekkers in nieuwe tenues door ruimhartige sponsors

Foto:

Voor vele verenigingen is het in deze economisch uitdagende tijd een hele klus om voldoende sponsoren te vinden en zodoende de club draaiende en financieel gezond te houden. Maar ook vooral om te voorkomen dat contributiegelden naar een veel hoger niveau getild zouden moeten worden.In tegenstelling tot sommige andere verenigingen kiest volleybalvereniging Krekkers uit Harbrinkhoek ervoor om vele kleinere sponsoren te zoeken, ofwel om per team een kledingsponsor te zoeken, die in ieder geval het wedstrijdshirt bekostigd en waarop dan ook van die betreffende sponsor het logo te zien is. Dit brengt deels extra werk met zich mee omdat men in plaats van 1 grote sponsor, meer dan 20 kleine sponsoren moet vinden. Maar aan de andere kant is dit ook aantrekkelijker voor de diverse sponsoren, doordat bedragen een stuk overzichtelijker zijn.

De sponsorcommissie van de Harbrinkhoekse volleybalvereniging: “Als V.V. Krekkers kunnen we stellen dat we al vele jarenlange trouwe sponsoren binnen de vereniging zien, die met terugkerende kracht ons als club steunen. Met uitzondering van twee teams, waar we nog zoekende voor zijn, is het de vereniging dan ook gelukt om voor alle teams sponsoren te vinden. En iedere sponsor op zich is even waardevol voor ons als club. Of het na een teamsponsor betreft, internetsponsor, sponsor voor de verloting, flatscreensponsor in de kantine, ‘Vriend van Krekkers’ of met iedere andere bijdrage die aan de club gedaan wordt.”

Dit seizoen spelen dan ook alle teams van de Krekkers in nieuwe wedstrijdtenues. In de afgelopen weken hebben de trouwe supporters langzaam het nieuwe tenue in sporthal de Haambrink en bij de diverse uitwedstrijden zien verschijnen. Inmiddels zijn afgelopen week alle shirts geleverd.

Sponsoren van de Week
Bij de wedstrijd van Krekkers Dames 1, die zaterdag heeft gespeeld tegen Sliedrecht Sport Dames 2, werd de introductie gedaan van de ‘Sponsoren van de Week’. “Al jaren is dit een bekend verschijnsel bij de thuiswedstrijden van Dames 1 is de mini van de week. Maar om ook de verschillende sponsoren een extra stukje waardering te geven, hebben we tijdens dezelfde wedstrijd ook een sponsor van de week. Met de komst van de nieuwe wedstrijdtenues en daar we voor Dames 1 van Krekkers de grootste sponsoren hebben kunnen vastleggen, vonden wij dat deze sponsoren verdienden om als eerste in het zonnetje te worden gezet”, zo laat de club weten.

“Assurantiekantoor Busscher is al jaren hoofdsponsor van Dames 1 en heeft zich opnieuw voor 5 jaar vastgelegd aan de club, waarvoor we Walter Busscher meer dan dankbaar voor zijn. Maar ook voor het eerst sinds jaren een tweede hoofdsponsor en wel CTT. Gerco Linthorst hoefde niet lang na te denken toen we hem de vraag stelden of hij mede hoofdsponsor wilde worden van Dames 1.” Op zich wel bijzonder omdat hij afgelopen zaterdag voor het eerst een bezoek bracht aan de sporthal de Haambrink.

De beide hoofdsponsoren kregen ook nog eens waar voor hun ‘geld’, want de wedstrijd van Dames 1 die na de 1e set een hele snelle leek te worden en misschien wel binnen het uur voorbij kon zijn, monde uit in een vijfsetter, waardoor er ruim 2 uur soms moeizaam, vaak spannend en zeer zeker vermakelijk volleybal te zien was op de tribune. Na de wedstrijd kregen de hoofdsponsoren onder andere een foto aangeboden, die op locatie bij de sponsor gemaakt waren.

Grote dank
“Via deze weg willen we nogmaals alle kleine en grote sponsoren bedanken voor het steunen van de vereniging”, zo laat de sponsorcommissie van de Krekkers weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen